Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Verwennerij zonder zorgen?

Brasserie Picolo biedt u een feestzaal met net dat ietsje meer en verzorgt uw gasten tot in de puntjes, van een sublieme keuken tot een fantastische klantenbediening, van een mooie aankleding tot een persoonlijke ontvangst.
Is er een speciale gelegenheid in aantocht?

Dan is uw feestzaal in Kapellen vast en zeker een must voor elk geslaagd feest!

Feestzaal

Is er een speciale gelegenheid in aantocht? Dan is uw feestzaal in Kapellen vast en zeker een must voor elk geslaagd feest! Picolo biedt daarom het ultieme plaatje met alles erop en eraan: ambiance, sfeer en gezelligheid gegarandeerd aan een betaalbaar prijsje!

Brasserie

Picolo is uw brasserie in Kapellen die u een heerlijke keuken aan een scherpe prijs-kwaliteitverhouding biedt. Wordt ontvangen met open armen en laat u verwennen door een klantvriendelijke bediening in een sfeervol kader. Ga voor een smaakvol uitje met jong en oud!

Vergaderzaal

Niet alleen biedt Picolo u een uitstekende eetgelegenheid en een geweldige feestzaal, u kunt er ook gebruik maken van een vergaderzaal met de gewenste uitrusting voor al uw vergaderingen, presentaties en seminaries. De ideale uitgangsbasis voor een geslaagde bijeenkomst!
Specialiteiten

Uw feestzaal in kapellen staat garant voor een onvergetelijk feest

Zoekt u een mooie locatie voor uw receptie, communie, familiefeest, jubileum, walking diner, huwelijk of pensioen? Dan bent u bij uw feestzaal in Kapellen aan het goede adres. We beschikken namelijk maar liefst over drie verschillende feestzalen, waar u vast en zeker een feest zal kunnen genieten om nooit meer te vergeten. Laat uzelf en uw gasten verwennen dankzij onze unieke combinatie van gezelligheid en een optimale bediening.

Twee feestzalen met een capaciteit van 20 personen, eentje van 30 personen. U ziet: u bent met het hele gezelschap welkom, ook de allerkleinsten. Zowel jong als oud kunnen bij ons genieten van een verfijnde keuken met heerlijke verse ingrediŽnten. Onze menukaart staat garant voor tevreden gasten en goed gevulde magen op het einde van uw dag! Eender welke zaal u verkiest, uw feestzaal in Kapellen zal steeds genieten van uitstekende culinaire belevenis.

Van lekker gezond tot de klassiekere vleesgerechten, van heerlijk geurende pastaís tot sierlijke tapas. Ook voor een zoete afsluiter kan gezorgd worden, uiteraard vergezeld van een dampende koffie of thee. Uw feestzaal in Kapellen zal heerlijk geuren in een prachtig versierd kader: de ideale mix voor een geslaagd feestje, waaraan u later nog vele malen aan zal terugdenken.

Gezelligheid ten top bij uw feestzaal in Kapellen.

Uw feestzaal in Kapellen is niet alleen uitgerust met een uitgebreide menukaart voor smakelijke aangelegenheden, maar ook met de nodige portie vakkundigheid. Als onze staf is voorzien van de nodige kennis en ervaring om u zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. U wordt stijlvol en persoonlijk ontvangen en wordt gedurende het hele feest tot in de puntjes verwend.

Bij mooi weer kunt u bovendien genieten van een aperitief of een pousse cafť buiten op ons zonnige terras. Geef uw feest een zonnig karakter en laat uw gasten genieten van de warme gezelligheid Brasserie Picolo u te bieden heeft. Verder hoeft u zich ook geen zorgen te maken wat betreft parkeergelegenheid. Enerzijds zijn we makkelijk bereikbaar, dankzij onze ligging aan de A12 autosnelweg en anderzijds is uw feestzaal in Kapellen uitgerust met een grote parking: ideaal voor alle feestvierders!

Had u graag meer informatie gekregen omtrent de mogelijkheden van onze feestzaal in Kapellen voor uw feest? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog! U kunt ons steeds bereiken via het telefoonnummer +32 35687214 of via het e-mailadres info@brasserie-picolo.be. Brasserie Picolo tracht u zo snel mogelijk te woord te staan!
© 2014-2017 Gregko
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Twitter
Onze regio's
Contacteer ons
Gregko
Picoloplein 15
2940 Stabroek
Tel.: +32 35687214
Contacteer ons